Selectia naturala pulsatila..

Ma gandeam fara a ma putea salva de la o gramada de zambete, ca mai mult decat un club cu cocktailuri si beri zburatoare (purtate pe brate vanjoase de Luci sau pe brate dinamice de Ady :) ), am devenit o stare, un fel de a fi. Prindem contur din mers, fara sa ne dam bine seama. Intr-un anume fel, de la multumitor in sus, fiecare participare este echivalentul unei completari inspirate a acestei stari „puLsatile” :) Avem viziunea faptului ca suntem puLsatili si ne sta bine asa. In traducere libera suntem specia supravietuitoare a petrecaretilor pana in zori…

Ziceam mai devreme ca suntem o stare deja, o stare de spirit efervescent (sticlele vidate in viteza ne sunt martori de nadejde :) ). Tocmai faptul ca am capatat propria amprenta ne face sa fim alergici la invaziile de intrusi :D Nu ca am fi noi genul de constipati mult prea selectivi, mai degraba e vorba de o selectie naturala :) … Se intampla, in faptul noptii adanci :) , sa ne calce pragul niste specii de homo erectus (pantofari, manelisti domestici, etc.,.), indivizi pe care nici macar aerul nu ii tolereaza! Sau ca sa o citez pe Ramo: ” Eh, niste manelisti care au nimerit printre rockeri si nu stiu ce se intampla..” Se invart in jurul cozii cu aerul cuceritorilor de provincie, beau intr-o atitudine absolut ostentativa, ca sa demonstreze capacitatea propriei palnii si intensitatea la care se distreaza ei, abordeaza „femeile” pe ton amenintator. Nu sunt greu de depistat, daca ii zariti anuntati repede conducerea barului !! :)

De fapt prezenta epistola este un apel bland (inca :D ) catre cei care intrand in Pulse nu se simt din start in microclimatul lor si asta le stimuleaza centrul scandalului, sa paraseasca gingas :D si in varful picioarelor incinta (daca se poate deplasarea sa se faca prin strecurarea pe langa ziduri). Nu sunt bineveniti figurantii si „impresionistii” care au dusmani, bani lipiti pe frunte, si „aplecari innascute” spre scandaluri multiple… Ce se va intampla in caz ca acestia vor refuza sa ne usureze de prezentele lor, o vom numi „selectia naturala” :D :) Surprise! :)))

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: