El Negro vine in orasul tau ! 

Da, ati auzit bine, trupa va concerta la Constanta in clubul Pulse , pe data de 17 dec , incepand cu ora 22.00 .  El Negro continua in acest fel turneul inceput in acest sfarsit de an, iar baietii vor pastra tonusul aratat si in megashow-ul de lansare din Bucuresti, la Silver Church , celebrand noul album ” Greetings from Green Repub ” impreuna cu toti prietenii RepubliKa Verde, care i-au sustinut in cele mai tari concerte.
 
Fii un adevarat republikan si pregateste-te pentru o seara  reggae de  exceptie , alaturi de noua formula a trupei , mult mai dinamica si cu un explicit mesaj de initiere a unei miscari sociale  de suport a muzicii de calitate , bunului gust, responsabilizarii personale a romanilor cat si a respectului si normelor de moralitate.

Fondatorul trupei, Bogdan Negroiu mentioneaza:

„Vrem să le spunem oamenilor că nu sunt singuri. Nu că suntem mai isteţi, dar vrem să-i strângem în jurul nostru pe cei care pot prezenta o alternativă faţă de varianta asta de Românie, din ce în ce mai mizerabilă, din ce în ce mai plângăcioasă, din ce în ce mai ostilă”, explică Negroiu.

Aceleasi mesaje, mult mai detaliate , alaturi de muzica reggae de calitate, se regasesc si in emisiunea online saptamanala de la Radio3Net sau http://www.elnegro.ro (marti si miercuri 12.00-13.00) , Republika Verde , pe care Bogdan a initiat-o cu cateva luni in urma, si care aduna din ce in ce mai multa audienta. 

   Toate acestea , si mult mai multe, vineri 17 dec , seara in care va sunt propuse muzica buna alaturi de noi alternative si viziuni ale unei lumi mai frumoase, pe care o meritam cu totii din plin.  

Greetings from Greeen Repub !

Anunțuri

5 răspunsuri to “El Negro vine in orasul tau ! ”

  1. Cat este intrarea? Multumesc !

  2. Probabil 20 ron sau mai mult..cred ca ar tb sa ne asteptam la un pret ridicat..

  3. NU atat de ridicat – 15 lei.

  4. Multumim pt inf.

  5. Mare dezamagire aseara la chestia aia de El Negro…mai lasati fratilor winampul in pace…dj-ul a fost k in schimb..a mai destins atmosfera..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: