DJ MARIKA & DJ KICKI (after party) – Vineri 20 aprilie

From Selectro to Disco Tech Funk House & Dub

MARIKA
Selectro / Dance FM / Mainevents

Florin Marica (Marika) este unul dintre putinii DJ-i, producatori si promoteri care s-au implicat profund in fenomenul muzical undergound din Romania, inca de la inceputul anilor ’90. In acea perioada, Marika alaturi de Cristian Paduraru, puneau bazele trupei Fire In Water cu care urmau sa castige doua premii importante la Assos New Talent Festival si la emisiunea Klub Bizzr de pe Atomic TV.

Fun Radio, 2M+(Activ FM), Pro Fm Dance, Vibe FM sunt doar cateva din radiourile unde Marika a promovat selectii de muzica electronica, efectuate de la bune inceputuri in functie de nevoile publicului, dar cu focus pe contribuitorii de marca ai genului in Romania precum si pe mixurile si performance-urile live, in studio, ale acestora. Aici au fost invitati DJ-ii, producatorii, promoterii si, in general, toti cei care gravitau in jurul universului muzicii electronice din Romania.

Intre 1998 si 2004 Marika a fost redactor si producator la emisiunile Metropolis si Rockada de pe primul canal de muzica din Romania – Atomic TV. In 2005, Marika ajungea pana in finala cunoscutului concurs de DJ autohotoni, Heineken. Atat inainte de turneul-concurs, dar mai ales dupa incheierea sa, Marika a devenit o prezenta frecventa in spatele pupitrelor din toata tara.

Tot in 2005 incepe colaborarea cu Expirat Club si OtherSide, fiecare seara de Miercuri desfasurandu-se sub numele Selectro: Marika & Guests. Invitatii sunt DJ-i, producatori locali si din afara spectrului muzicii electronice. Selectro este deasemenea numele emisiunii realizate de Marika in fiecare seara de miercuri pe Dance FM.

Sfarsitul anului 2011 a insemnat pentru Marika si lansarea oficiala in FM a piesei „These Are The Times” – colaborare cu Dragos Badoi (ex-Directia 5). Track-ul este primul dintr-o serie de colaborari cu acelasi vocalist, urmeaza sa fie release-uit in acest an si se afla, in luna Martie, la 3 luni de la lansare, in heavy-rotation pe Radio Guerilla si Vibe FM in timp ce pe Dance FM s-a aflat pe primul loc in Top 20, pentru 3 saptamani consecutiv.

Weblinks:
http://www.facebook.com/marika.florin
http://www.soundcloud.com/dj-marika

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: